Modele de impletituri cu andrele pulovere

[…] si mai subtirele (doua perechi), AC si ATA la culoare. Modèle: un Ochi PE FATA, un Ochi PE dos (punct semi-élastique). * Montam 68 Ochi. Tricotam modelul 5 randuri (dus-intors). Inmultim Cate un Ochi de o parte si de […] Pulover scurt, Mulat DIN matériel moale si calitativ. Modèle pe gat cu imprimeu labirint. Marime S/M. ochiul crescut. Pentru a creşte în timpul lucrului numărul ochiurilor montate iniţial, montăm la începutul rîndului unul sau atîtea ochiuri cîte avem de crescut sau tricotăm primul ori ultimul Ochi de Două ori, o dată DIN faţă şi o dată DIN spatele andrelei. Buna ziua tuturor, comme Dori si eu sa IMI trimita cineva cum se citeste diagramele de la tricotaje, adica semnele ce Arata eu stiu sa tricotez Dar as dori si sa inteleg mai bine semnele. Va multumesc si Spor la lucru. Ridicăm 1 Ochi: împungem în ochiul următor prin spatele andrelei, ca şi cum am vrea să tricotăm un Ochi PE dos, şi trecem ochiul fără a-l tricota de PE andreaua Stângă PE CEA Dreaptă. Firul rămîne în faţa sau în doSul andrelei, după indicaţia DIN Text.

18. Susţinerea cusăturilor. Dedesubtul benţilor cu Nasturi şi butoniere coasem, Dacă avem posibilitatea, benţile înguste de mătase sau panglică, ca să nu se întindă. Buna Ziua, ma numesc Mihaela si as dori sa cumpar un Ghid de tricotaje si nu stiu unde sa-l COMAND poate ma reputation-TI ajuta si-mi trimite-TI PE adresa de e-mail detalii, va multumesc, eu sunt incepatoare in ALE tricotatului si asta este motivul pentru care doresc sa-l cumpar. Ochiul ridicat. Ridicăm PE andreaua DIN mîna dreapta ochiul următor de PE andreaua DIN mîna Stângă fără a-l lucra, trecînd firul Liber prin spatele sau prin faţa ochiului, după Model. b. Trageți de andreaua DIN mâna dreapta spre față, apoi spre stânga și introduceți Sub firul de PE degetul Mare, apoi pe deasupra firului DIN dreapta degetului arătător și se trage prin bucla formată. Esti faimoasa pentru Dragostea ce o porti impletiturilor si abordezi coiffure-URI Complicate, adevarate edificii arhitecturale, inabordabile pentru muritoarele de Rand? Atunci trebuie sa incerci o impletitura coronita modèle “Starburst”! Uite Cat de bine Arata en tutorialele de mai jos! Te-am convins ca trebuie sa iti faci si tu impletituri coronita? Punct de jerseu: 1 rînd PE faţă, 1 rînd PE dos.

14. Tiparul. Trebuie să pregătim usent în mărime naturală. Trecem măsurile date în desenul MIC, cu ajutorul unui centimetru şi al unei Linii, PE hîrtie de împachetat sau de Jurnal. Trecem tot ce se vede în tiparul MIC, apoi tăiem după contur diferitele Piese ALE tiparului DIN hîrtie. Buna ziua! Sunt o incepatoare si as dori sa-mi explicati si mie cum se croseteaza randul PE FATA, randul PE dos si randul circulaire. Multumesc! Alegem tipul Care corespunde aproximativ măsurilor luate, confruntăm însă fiecare măsură în parte, îndreptînd-o acolo unde nu se potriveşte. Cifrele tiparelor indică Centimetri. 11.

Butoniera verticală. Acolo unde dorim să facem butoniera împărţim ochiurile, lăsînd o parte PE o Andrea de rezervå şi tricotînd partea cealaltă atît de înaltă cit de Mare dorim să fie butoniera. Apoi lucrăm cu Alt ghem şi partea lăsată şi partea lăsată PE andreaua de Rezervă, după aceea luăm iar toate ochiurile PE o Andrea şi urmăm cu Lucrul după tipar. Daca doresti sa inveti uitate si la seitul cu RESURSE SI LINK-URI PENTRU TRICOTAT, Sint explicati si MODELE, Sper sa te ajute. Spor la treaba. Trebuie să Cine spun că materialul folosit nu e musai să fie 100% lână, Dar trebuie neapărat să fie o fîbra groasă. Este o achiziție Bună și un cadou foarte Frumos. Este bine să întrebuinţăm PE cit posibil Fire de Bună calitate. Chiar Dacă sunt mai scumpe, firul de calitate mai Bună este mai spornic, mai haute şi Lucrul finit are un aspect mai Frumos.

0 4345
admin