Modele te ndryshme shalli

Në këtë faqe ka 16 mënyra për të Lidhur një Shami të bukur, skemat e detajuara dhe algoritmet e veprimeve janě treguar. Ju Mund të zgjidhni ndonjë nga mënyrat dhe provoni élégant dhe në modë kravatë një shamitë. Për këto qëllime, JO Vetëm aksesorët e mëndafshit të treguar në mostrat, që është më e përshtatshme për të aplikuar në pranverë dhe vjeshtën e Herme, është i përshtatshëm. Ju Gjithashtu Mund të merrni një Model të Lesh Kashmiri të hollë, Leshi, Vetëm pëlhura të punuar me shtiza të thurura. Modeli Mund të jetë monophonique ose ngjyra. Rekomanduar për rreptësi stilin e biznesit zgjidhni një pastel me ngjyrë të vetme ose hije të ngopura. Për shëtitje dhe udhëtime pazaresh Ju Mund të merrni pajisje moi printime të ndritshme dhe të pazakonta. Këshilla e shall Mund të lidhet JO Vetëm në pjesën e Pasme të kokës, por Edhe në pjesën e përparme. Një mënyrë tjetër që NUK kërkon përpjekje të veçantë, por JEP pamjen e shënimeve të freskëta. Transferoni skajet Rreth në pjesën e Pasme të qafës MBI Shami. A e Dini se përdorimi i shalleve konvencionale Mund të krijojë një Harmoni dhe shumë imazh Elegant, që korrespondon me të Errësira Trendet në modë. Mbetet për të gjetur Vetëm DISA nuanca dhe për të gjetur se si ta lidhin shaminë.

Krijimi vazhdon të komentohet në Twitter, Duke e krahasuar até pikërisht me diçka që askush s`do të Donte ta vishte./indeksonline/leckë shtresë me këtë metodë është në modë për të Lidhur një Shami në kokë, veprimet fillojnë në mënyrë të kundërt. Pjesa Qendrore zbatohet në qafën e qafës. Fundet shfaqen në ballë. Këtu formohet një nyje e bukur e ngushtë. Në Fund, Ju duhet të bëni një Varg në anën e Pasme të qafës me pjesën e prapme të skajeve. Nëse pronari me Fat kaçurrela të gjata, atëherë Mund t`i kushtoni vëmendje alternativës së mëposhtme të lidhjes së shamisë. SKEMA e fundit e lidhjes së shamisë në kokë për natyrë romantike Gjithashtu do t`i pëlqejë Vajzat, duc adhuruar imazhe JO standarde. Shami Mund të Merret si një madhësi 75 Deri në 75 dhe 110 Deri në 110. Drejtkëndëshi i kanavacës është i palosur përgjatë vijës diagonale dhe është vendosur në kokë nga baza e trekëndëshit në drejtim të ballit. Fundi i SAJ i drejtë BIE në pjesën e prapme të kokës, “bishtat” anësore bien në anën e Pasme. Të tre këto pjesë duhet të lidhen me veshin e majtë ose të djathtë, të Lidhur në Hark ose “Lule”. Ju Mund ta ktheni lehtë shaminë në mënyrë që Mesi i kanavacës trekëndore të jetë MBI veshun e kundërt: atëherë gërshetimi do të jetë më Tradicional, PA asimetri të pjesëve të TIJ.

Përveç kësaj, Mund të vendosni Vetëm skajet anësore në Hark, dhe këndi je mesëm i drejtë i plage të trekëndëshit Mund të lihet të shtrihet lirshëm në flokët e lirshëm.

0 2031
admin