Marta Castellano-Mas (1979)

Es va formar com a dissenyadora d’interiors a l’Escola d’Arts de Vic i posteriorment a l’Escola Elisava de Barcelona. La seva trajectòria professional va començar el 1996, col·laborant amb despatxos d’arquitectura fins que el 2007 va fundar el seu propi estudi d’interiorisme junt amb una companya arquitecte: estudib74. Però el 2010 la seva carrera va fer un gir i va entrar a treballar en una empresa externa, que li aportà una gran experiència pel que fa al disseny d’espais efimers, stands, exposicions, escenografia i museografia; especialment en la seva basant tècnica. Finalment el 2014, després d’estar compaginant el seu compromís amb aquesta empresa i alhora realitzant projectes propis, va decidir fer el salt i reprendre altre cop el seu projecte personal; però aquest cop sola.

El nostre equip es configura pels següents professionals:

Sílvia Claramunt Cuadrench / Interiorista

Albert Tort Rebull / Arquitecte

Enric Serrat Tatjé /Arquitecte

Joan Hontecillas Estrada/ Enginyer

Raül Ramón Orriols / Arquitecte tècnic

Josep Fité Ruiz / Tècnic Superior Delineació

“Com a responsable de l’estudi, m’agrada implicar-me en cada nou encàrrec que entra i cuidar els projectes fins a l’últim detall. Fent que cadascun d’ells sigui únic i especial”

A l’estudi

Oferim un servei integral que comprèn totes les fases del projecte. Començant pel concepte inicial fins a l’execució final; i passant per l’arquitectura, la decoració, el paisatgisme, el disseny gràfic, el naming, el branding, així com tots els aspectes de pressupostos i llicències que impliqui l’obra. Per això comptem amb un equip tècnic dins l’estudi que ens ajuda a donar forma als projectes, però alhora també tenim col·laboradors externs com dissenyadors, industrials i constructors que fan possible i s’adapten a qualsevol encàrrec.